Премиерът на Великобритания Борис Джонсън заяви, че иска да започне

...
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън заяви, че иска да започне
Коментари Харесай

Джонсън вдига знамето на правителството на народа

Премиерът на Англия Борис Джонсън съобщи, че желае да „ стартира възобновяване “ на Брекзит, откакто стана министър-председател, печелейки най-голямото болшинство за закостенял водач след Маргарет Тачър, написа английският вестник The Guardian, представен от " Фокус ". Говорейки на „ Даунинг стрийт " 10, Джонсън съобщи, че Националната здравна работа ще бъде негов главен приоритет и страната се нуждае от „ дълга отмора “ от въпроса за Брекзит след три години и половина яростно разделяне. Премиерът съобщи, че е време за „ привършване “ на тригодишната битка за Брекзит, когато се обърна към нацията за първи път като началник на новото консервативно държавно управление. " Откровено приканвам всички от двете страни на този, траял три години и половина спор, приканвам всички да намерят метод да го приключат и да разрешат да стартира изцелението ", сподели той. Борис Джонсън сподели, че резултатите демонстрират, че " неопровержимото " решение на английския народ е да се извърши Брекзит и да се постави завършек на " мизерните закани " за втори референдум. В известие до някогашните гласоподаватели на лейбъристите, които поддържаха консерваторите за първи път, Джонсън съобщи, че може да са дали единствено гласа си, само че че задачата му е да завоюва и поддръжката им за положителното на страната.

Премиерът произнесе речта си няколко часа откакто посети кралицата, с цел да я осведоми, че има поддръжката да управлява държавното управление, откакто консерваторите завоюваха болшинство от 80 места - най-голямото за закостенял водач след успеха на Маргарет Тачър през 1987 година, благодарение на извоюваните по-рано лейбъристки места в северната част на Англия Мидланд и Уелс.

По-рано Борис Джонсън прикани последователите на оставането в Европейски Съюз да " разрешат лекуването да стартира ", обещавайки, че в никакъв случай няма да пренебрегне техните " позитивни усеща на топлота и благосклонности към другите народи в Европа ", цитира думите му английският вестник The Times. Той призна, че доста гласоподаватели са нарушили фамилната традиция и са дали своят вот за торите за първи път в живота. „ Искам да Ви благодаря за доверието, което оказахте на нас и на мен, и ние ще работим непрекъснато, с цел да изплатим Вашето доверие и да осъществим вашите цели “, сподели той и добави, че гласоподавателите желаят новото държавно управление да се концентрира на първо място върху Националната здравна система (НЗС).

Преди обръщението си от Даунинг Стрийт той беседва с деятелите на партията си под новото „ знаме на държавното управление на народа “. Той им сподели: „ Като спечелихме тези избори, ние спечелихме доверието на хора, които в никакъв случай не са дали своят вот за консервативната партия. Тези хора желаят смяна и не би трябвало да ги изпускаме. Ние също би трябвало да се променим. "

След ужасната нощ за лейбъристите Джереми Корбин - водачът на английската опозиционна Лейбъристка партия, съобщи, че е „ доста печален “ от резултата, и даде знак, че ще се отдръпна при започване на идната година, което провокира вълна от спекулации по отношение на бъдещата посока на партията. Корбин не съумя да изясни най-лошото показване на партията от 1935 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР