Премиерът на Унгария Виктор Орбан изрази днес подкрепа за Доналд

...
Премиерът на Унгария Виктор Орбан изрази днес подкрепа за Доналд
Коментари Харесай

Орбан се надява на победа на Тръмп

Премиерът на Унгария Виктор Орбан изрази през днешния ден поддръжка за Доналд Тръмп на идните през ноември президентските избори в Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

По думите на унгарския министър председател представителите на Демократическата партия постановат на света „ духовен империализъм ”.

„ Надяваме се на победа на Доналд Тръмп, тъй като доста добре знаем каква е дипломацията на американските държавни управления, ръководени от демократи. Тяхната политика се основава на духовен империализъм. В предишното сме били принуждавани да я опитваме – не ни хареса и не желаеме тя да се завръща “, разяснява  Орбан публикация за проправителствения маджарски ежедневник „ Модяр немзет ”.

Орбан се готви за парламентарни избори в Унгария при започване на 2022 година в на фона на икономическите и обществени последствия от втората вълна на пандемията от ковид, отбелязва Ройтерс.

Вотът ще бъде ще бъде решителен, защото интернационалният демократичен хайлайф цели цели заличаването на християнконсерваторите в Европа, написа Орбан в публикацията си.

„ Те се готвят за решителна борба през 2020 година, разчитайки на поддръжката на интернационалните медии, бюрократите от Брюксел и неправителствените организации. Време е и ние да се подготвим “, обобщава той.

По думите му Унгария и останалите страни от Централна Европа слагат икономическия прагматизъм над политиките на Европейския съюз като „ доведените до парадокс климатични цели, обществена Европа, общ данъчен кодекс и мултикултурно общество ".

Според него доста неща зависят от борбата за поста на Ангела Меркел в Германия след приключването на мандата и като канцлер през 2021 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР