Премиерът на Македония Зоран Заев няма да присъства на откриване

...
Премиерът на Македония Зоран Заев няма да присъства на откриване
Коментари Харесай

Заев няма да е тук за откриване на част от АМ Струма, отива на погребение на кмета на Охрид

Премиерът на Македония Зоран Заев няма да участва на разкриване на лот 3.3 на автомагистрала " Струма " на следващия ден край Сандански. Правителствената делегация, водена от Зоран Заев на следващия ден няма опция да пристигна у нас, оповестяват македонските медии, които цитират македонското държавно управление. Причината за това е непредвидената гибел на кмета на Охрид проф. доктор Йован Стояноски. Погребалната гала на 48-годишния градоначалник е планувана да се организира на следващия ден.

Заев изпрати съболезнователна депеша до фамилията на Стояноски. " Смъртта на проф. доктор Йован Стояноски, е голяма загуба за академичната общественост, за Охрид и за партията СДСМ. Йован беше сътрудник, другар и огромен експерт, отдаден на своята визия Охрид да бъде същинска европейска, културна и туристическа столица ", се споделя в текста.

Преди месец министър председателят Бойко Борисов разгласи, че дружно с македонския си сътрудник Заев ще открият новия лот на аутобана и ще създадат взаимно съвещание на двете държавни управления.

Участъкът ще бъде открит от министрите Петя Аврамова и Росен Желязков на следващия ден. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР