Премиерът на Франция Едуар Филип обяви, че страната трябва да

...
Премиерът на Франция Едуар Филип обяви, че страната трябва да
Коментари Харесай

Франция си връща контрола над миграцията, обяви премиерът

Премиерът на Франция Едуар Филип разгласи, че страната би трябвало да си " върне контрола " над миграцията , осведомят АП и френски медии.

Премиерът разкри пакет от промени с цел да покаже на гласоподавателите, че държавното управление се вслушва в терзанията на французите за имиграцията.

По време на тирада Филип съобщи, че " става въпрос за суверенитет. Ние би трябвало да си върнем контрола над миграционната ни политика ", само че този нов метод към имиграцията предлага " обективен баланс сред права и отговорности ".

Филип съобщи, че Франция възнамерява да вкара квоти за трудови мигранти и няма да разрешава достъп на новопристигнали имигранти до неспешна здравна грижа.

Здравният министър Анес Бюзен съобщи, че пълнолетните бежанци ще би трябвало да чакат три месеца преди да получат достъп до неспешна здравна помощ . В момента бежанците имат достъп до опазване на здравето, откакто бъдат регистрирани.

Вътрешният министър Кристоф Кастанер разгласи, че процесът по разглеждане на молбите за леговище ще бъде интензивен и противозаконните мигрантски лагери в Североизточен Париж ще бъдат прочистени до края на годината.

Филип акцентира, че ограниченията ще покажат, че " Франция е отворена, само че не и наивна ".

Вчера френският министър на труда Мюриел Пенико съобщи, че Франция за първи път ще вкара квоти за броя на признатите от страната трудови имигранти, които не са от Европейския съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР