Премиерът на Австралия Скот Морисън, призна, че е сбъркал в

...
Премиерът на Австралия Скот Морисън, призна, че е сбъркал в
Коментари Харесай

Премиерът на Австралия призна за грешки в борбата с огнения ад

Премиерът на Австралия Скот Морисън, призна, че е сбъркал в метода, по който е реагирал при огнената рецесия в страната. Можех да направя някои неща доста по-добре, сподели той в телевизионно изявление.

Кабинетът е остро подложен на критика, че не съумява съответно да овладее пожарите, които към този момент месеци бушуват в Австралия. До момента починалите са 28, повече от 2 000 жилища са изпепелени. Скот Морисън даде обещание огромно следствие - освен за аргументите, само че и за метода, по който са се справили локалните управляващи. За следствията от огнената буря ще бъдат заделени 76 милиона австралийски $ - става дума освен за директно покриване на вредите, само че и за застраховки и здравни фондове, които да подкрепят потърпевшите.
Скот Морисън, министър-председател на Австралия: Мисля, че първата стъпка, явно е потребността да преосмислим метода си на деяние в народен проект. Нека не забравяме, че към момента нищо не е свършило и ние се борим със стихията. Мисля, че нов проект е нужен и аз ще предложа на кабинета, само че той би трябвало да бъде координиран и с локалната власт.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР