Премиерът Киро Просто/то/: „Много се надявам сравнително скоро да имаме

...
Премиерът Киро Просто/то/: „Много се надявам сравнително скоро да имаме
Коментари Харесай

ПРОСТО/ТО/ КИРО ЩЯЛ ДА СЛАГА ШЕФОВЕ НА КПКОНПИ ХОРА БЕЗ ВРЪЗКА С МОЗЪКА, ПАРДОН, С БЪЛГАРИЯ И ХОРАТА И!

Премиерът Киро Просто/то/: „Много се надявам относително скоро да имаме нов закон за КПКОНПИ – незабавно след приемането на бюджета. С него ще разделим КПКОНПИ на две и тя ще има опция за проверяващи функционалности – сподели Петков. – Ще се веселя да притеглим огромни експерти в региона на следствието, които обаче са от дълго време отвън България, с цел да нямат доста връзка с хората в България. Дал съм към този момент задача да забележим българи от Германия, Франция, Съединени американски щати, хора с професионален опит“.



Какво разбираме от следващия вербален бълвоч на Просто/то/ Киро?

Ще притегля „ огромни експерти в региона на следствието, които обаче са от дълго време отвън България “.

Тъй като АФЕРА от трийсет години се занимава с проверяваща публицистика има претенцията да НЕ се сети ЗА НИТО ЕДИН „ ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ В ОБЛАСТТА НА РАЗСЛЕДВАНЕТО “, КОЙТО ДА Е ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ!

Сещаме се за доста ъндърграунд фигури, които от дълго време са отвън България, и между другото в съпоставяне със сегашните радеви ръководещи клоуни биха могли да бъдат надалеч по-качествени, в случай че ги създадат „ проверяващи “, само че това е друга тематика.

Та, питаме Просто/то/ Кирчо – кои са тези „ огромни експерти по разследването“, дето живеят от дълго време отвън България, и които ще притегля за шефовете на КПКОНПИ?! Поименно, апелирам!

Разбираме и, че те трябвало да бъдат отвън България, „ с цел да нямат доста връзка с хората в България “.

Точно като Кирчо и Кокорчо, които заради тази причина нямат хабер къде се намират.

Като турнеш някой „ огромен експерт по следствието “, дето хабер няма нито от това кой кой е в България, в никакъв случай не е бил на терен тук в окопите, няма и връзка с хората в България – получаваш ЗОМБИ, което като патка в кълчища ще се осере още на първата седмица.

Но това е приоритет на радевото ръководство от кретени, които даже не знаят какво тъкмо плещят.

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР