Премиерът Кирил Петков праща 9 снаряда на Украйна! Толкова могат

...
Премиерът Кирил Петков праща 9 снаряда на Украйна! Толкова могат
Коментари Харесай

Мая Манолова към Петков: Капачки за снаряди ли, г-н премиер?

Премиерът Кирил Петков праща 9 снаряда на Украйна! Толкова могат да се купят със заплатата му от малко над 8000 лева, която разгласи, че е дарил. Правителствените парадокси към този момент не са занимателни обаче. Да имаш в страната 82 хиляди украински бежанци (жени и деца), 2/3 от които поети от елементарните българи, не от страната, някак го преглъщаш.

Да твърдиш, че българско оръжие и муниции не стигат до Украйна го отдаваш на нормалното безволие на " огромните политически мъже ".

Да имаш болшинство, хазна, държавно управление, само че да не можеш да формулираш единна позиция на България за Украйна, си е управническа отпадналост. Но да натовариш елементарните хора да поемат отговорност, от която държавното управление ти и твоите депутати като мишоци се крият, е особена вулгарност.

Това разяснява във " Facebook " Мая Манолова.
 Кирил Петков оповести банкова сметка за Украйна
Кирил Петков оповести банкова сметка за Украйна

Коалиционният съвет ще е идната седмица

Капачки за снаряди ли, господин министър председател? Или DMS с текст " ракета "? Това ли очаквате от хората? Това ли е смяната? И за пенсионерите ли се отнася апелът Ви? И те ли да си дарят пенсиите за снаряди, откакто първо Вие им взехте нарастването на пенсиите?

Г-н Петков, в случай че жителите ще правят работата на страната, за какво тогава ни е държавно управление? Това не е въпрос.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР