Премиерът Кирил Петков го удари на молба за мнозинство и

...
Премиерът Кирил Петков го удари на молба за мнозинство и
Коментари Харесай

Петков с видео към депутатите. Търси мнозинство, ръси обвинения

Премиерът Кирил Петков го удари на молба за болшинство и власт, само че в това време продължи да чертае разграничителни линии и да стоварва тежки обвинявания към някогашните си сътрудници от Има Такъв Народ.

Ще беседвам всеки ден с български депутати, подготвени да служат на страната, а не на партийния си водач, съобщи министър-председателя във ведеообръщение към народните представители.

Държавата не би трябвало да бъде тласкана към неустойчивост, поради подмолни сделки, нечестни схеми и политическо его, сподели Петков.

Актуализирането на бюджета и поддръжка за държавно управление на малцинството са задачата на срещите на министър-председателя Кирил Петков с народни представители от българския парламент, посочи държавната осведомителна работа.

" Петков съобщи намерено желанието си и през идващите дни да продължи да води очевидно и честно диалози с депутати, запознавайки ги в елементи с тежката обстановка в страната. Премиерът заявява още подготвеност за избори, в случай че такава е същинската воля на българския гласоподавател. Не ни е боязън от избори, безапелационен е Петков. Министър-председателят Кирил Петков, обаче, се концентрира върху разговора в полза на българските жители.В своето послание министър председателят дава извънредно съществени причини в поддръжка на актуализацията на бюджета, в който са заложени редица обществени заплащания, както и данъчни облекчени за фамилиите с деца. Министър-председателят изрази опасенията си, че в случай че не бъде осъществена актуализацията, пенсионери ще останат под прага на бедността поради инфлацията, а за бизнеса няма да има помощи за ток. ", написа още в известието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР