Премиерът Кирил Петков е абсолютно неподготвен по темата РСМ и

...
Премиерът Кирил Петков е абсолютно неподготвен по темата РСМ и
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Петков е отчайващо повърхностен по темата РСМ, готов е да извърши национално предателство

Премиерът Кирил Петков е безусловно неопитен по тематиката РСМ и е подготвен да извърши национално изменничество, отбелязва във Facebook евродепутатът от ГЕРБ-СДС Андрей Ковачев във връзка последните изказвания на министър-председателя Кирил Петков за връзките сред България и Република Северна Македония/РСМ/.

Евродепутатът разяснява като празни приказки поръчката на премиера от през вчерашния ден, че нашето държавно управление е ангажирано да реализира резултат в договарянията с РСМ, колкото се може по-експедитивно, а също така Петков признава, че имало и няколко поетапни цели, които трябвало да се изчистят, в това число правата на малцинствата.

„ За каква бързина от българска страна приказва Петков? За какви малцинства приказва този човек? Какви меморандуми ще подписва? Какъв прогрес има историческата комисия? Външно министерство взе участие ли в договарянията или е изолирано? Кой „ изобщо “ договаря? “, пита Андрей Ковачев. Според него „ този човек/Кирил Петков/ може да направи голяма вреда на нашето Отечество за доста дълго време “. Евродепутатът приканва „ изрично да не позволим това изменничество “.

По думите на Ковачев в Скопие са станали извънредно нагли, тъй като Петков е уверил, че той ще ги пусне.

„ Петков е безусловно неопитен, не познава тематиката, отчайващо лекомислен е и е подготвен да извърши национално изменничество “, предизвестява Ковачев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР