Премиерът Денков увери, че в подготовката на законодателната и управленската

...
Премиерът Денков увери, че в подготовката на законодателната и управленската
Коментари Харесай

Акад. Денков безсрамно заплете нова интрига: Не съм чувал за срещи с Алексей. Не го познавам

Премиерът Денков увери, че в подготовката на законодателната и управническата стратегия и в разискването на министрите в никакъв случай и никой не е споменавал името на Алексей Петров, предава Tribune.
„ Не познавам Алексей Петров, в никакъв случай не съм приказвал с него, виждал съм го два пъти на срещи, на които са участвали работодателските организации. Никога не съм чувал за срещи с Алексей Петров на който и да е било преди да стане убийството, след което изтече такава информация в медиите “, разяснява Денков.
„ Участвал съм директно във всички процеси, свързани с подготовката на законодателната стратегия, която се извършва сега и управническата стратегия, като в тези процеси в никакъв случай името на Алексей Петров не се е споменавало или пък е идвал, изясни Денков.
„ Тази притча с огледалото много се поизтърка и няма отношение, само че като се погледна в огледалото виждам себе си и своята съвест. Това е било през годините и постоянно съм казвал истината. Днес бяха казани много неистини “ отговори Николай Денков на Гроздан Караджов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР