Премиерът Бойко Борисов застана рамо до рамо с Доналд Тръмп

...
Премиерът Бойко Борисов застана рамо до рамо с Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Направиха восъчна фигура на премиера Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов застана един до друг с Доналд Тръмп и Владимир Путин във Варна. Това обаче не е публична среща на водачите в резиденция Евксиноград, а експозиция на восъчни фигури във варненския Ретро музей.

Варна

Най-новото попълнение в експозицията на Ретро мизея е фигурата на премиера Бойко Борисов.
Цветан Атанасов, Ретро музей-Варна: Борисов беше една от фигурите, които бяха доста желани.
Изработването на восъчния двойник е лишило близо шест месеца.
Цветан Атанасоов, Ретро музей-Варна: Интересното е, че Борисов е прочут освен в България, тъй като от нашите гости, изключително румънци, са питали за Борисов, виждайки Путин и Тръмп.
И тъкмо там, сред Тръмп и Путин, е сложена фигурата на българския министър председател. За английския екскурзиант Арни това наподобява напълно разумно.
Арни Милкен, английски екскурзиант: Той и останалите 27 европейски водачи би трябвало да обяснят на мен, елементарния човек, какво желае Путин и какво желае Тръмп и по какъв начин да ги накараме да си приказват двамата. За това е добре водач на Балканска страна да стои сред тях, тъй като тук имате по-различен взор за света.

 © Българска телеграфна агенция
От Арни разбираме, че поради българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, страната ни е в новините по целия континент.
Арни Милкен, английски екскурзиант: Ние виждаме по малкия екран този човек, знаем кой е, само че аз желаех да науча повече за вашата страна.
Оставяме Арни да научи още за нашата страна, а от музея дават обещание скоро в експозицията да бъде включена фигура на примата на българската сцена Лили Иванова.
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР