Премиерът Бойко Борисов заговори за отстраняване от кабинета на екоминистъра

...
Премиерът Бойко Борисов заговори за отстраняване от кабинета на екоминистъра
Коментари Харесай

Борисов заговори за оставка на Нено Димов

Премиерът Бойко Борисов заприказва за премахване от кабинета на екоминистъра Нено Димов. Ще обсъдя оставката му с съдружните сътрудници, съобщи Борисов пред публицисти след края на Консултативния съвет при президента Румен Радев. Димов е квота на патриотите, препоръчан е в държавното управление от Вътрешна македонска революционна организация. Днес той стана първият министър в най-новата ни история, който бе изведен от кабинета си и отведен на разпит в Спецпрокуратурата. Срещу него има две инспекции - за водната рецесия в Перник и за вноса на италиански отпадък у нас. Министерство на околната среда и водите е органът, който дава разрешенията за влизане на сметта в България и депонирането й на площадки у нас. Повече от седмица тече следствието на прокуратурата, ДАНС и Министерство на вътрешните работи за противозаконния отпадък от Италия и връзката му с калабрийската мафия Ндрангета.

В същото време не престават разпитите в следствието " Г.М. Димитров " за водата на Перник. В момента там е прокуристът на ВиК Перник Камен Каменов.

По неофициална информация още сутринта е била разпитана и някогашната кметица на Перник Вяра Церовска. Домът и бил обискиран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР