Премиерът Бойко Борисов ще бъде част от ВИП гостите на

...
Премиерът Бойко Борисов ще бъде част от ВИП гостите на
Коментари Харесай

Бойко Борисов ВИП гост на „Реал“

Премиерът Бойко Борисов ще бъде част от ВИП гостите на Олимпийския стадион в Киев за финала на Шампионската лига сред „ Реал “ (Мадрид) и британския „ Ливърпул “, научи HotArena.

Сблъсъкът сред двата гранда на европейския футбол е на 26 май, другата събота, като билетите за финала към този момент доближават галактическата цена от 5 000 евро на черната борса.

Бойко ще гледа мача дружно с украинския президент Петро Порошенко , а преди мача ще се срещне и с част от управата на „ Реал “ (Мадрид). Премиерът ни е буен обожател на „ кралския “ клуб и дори има почетна членска карта на „ белия балет “, връчена му от някогашния президент на отбора Рамон Калдерон през 2007 година, когато Борисов бе кмет на София, писа „ Уикенд “.

Оттогава Бойко непроменяемо получава предложения за значимите мачове на „ белия балет “ в Испания и в Европа, само че рядко се възползва от тях. За финала в Киев против „ Ливърпул “ обаче Борисов ще е на стадиона, с цел да поддържа любимците си, защото ще съчетае финала на Шампионската лига с интернационална среща с президента на Украйна Петро Порошенко.

Любопитен подробност е, че Бойко, който рита футбол с фланелка с №13 и има такава на „ Реал “, може да стане очевидец на историческия 13-и трофей на „ белия балет “ в най-престижния футболен шампионат на Стария континент. Иначе в сбирката си от спортни екипи Борисов има над 15 екипа на „ Реал “ с подписи на Дейвид Бекъм, Зинедин Зидан, Роберто Карлуш и Марсело. Най-скъпа му е обаче тази с посвещение от Кристияно Роналдо. Мегазвездата на международния футбол прати екип с подпис за Бойко Борисов напролет на 2015 г.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР