Премиерът Бойко Борисов пристигна в Специализираната прокуратура, където е призован

...
Премиерът Бойко Борисов пристигна в Специализираната прокуратура, където е призован
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов даде показания в Специализираната прокуратура

Премиерът Бойко Борисов дойде в Специализираната прокуратура, където е свикан на разпит като очевидец.

Прокуратурата прикани Борисов по отношение на изнесени изказвания в медиите от обвинения Пламен Бобоков. Разпитът ще се организира по следствието по досъдебно произвеждане за незаконно съдружие за търговия с въздействие.



На влизане министър председателят не разяснява нищо, единствено поздрави, само че приказва на излизане. " Прокуратурата прави обществени събития, с цел да се угоди на президента ", съобщи Борисов. Премиерът съобщи, че е разпитван като очевидец по делото за боклуци и за познанството му с братя Бобокови. " Сега, виждате, че с цел да се угоди на президента Радев прокуратурата прави тези обществени събития. Това си е тяхна работа. Нали той сподели, че имало двоен критерий. Неговият консултант го викали и вие сте знаели, а мен са ме викали и не сте знаели. Така че към този момент всички са удовлетворени. ", съобщи още Борисов.

Заключението от направената компютърно-техническа експертиза на конфискувани по делото материални доказателства е обект на изчерпателен разбор.

С оглед изясняване на обективната истина по досъдебното произвеждане се организират голям брой разпити на очевидци и се приобщават документи, относими към предмета на следствието, прецизираха от Спецпрокуратурата.

С оглед открита връзка на разнообразни дати през 2019 година сред лицето П.Б. и Пламен Нунев, депутат, регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ в гр. Русе и Росен Даскалов, някогашен общински началник на Политическа партия ГЕРБ в гр. Русе, същите са призовани да дадат показания.

*Снимки: БГНЕС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР