Премиерът Бойко Борисов пристигна на посещение във Варна, където инспектира

...
Премиерът Бойко Борисов пристигна на посещение във Варна, където инспектира
Коментари Харесай

Борисов на проверки във Варна, след това гледа учение с ракети


Премиерът Бойко Борисов дойде на посещаване във Варна, където инспектира инфраструктурни обекти. Той още веднъж пусна видео в профила си във Facebook, от което се видя, че е придружаван от кмета на града Иван Портних.

По време на обиколката министър председателят срещна един катаджия и го попита дали варненци карат бързо, а Портних изясни, че новите булеварди спомагат на водачите да усилят газта.

Борисов се поинтересува по какъв начин одобряват варненци новия бул. " Левски " и дали са привикнали с него, на което варненският кмет отговори утвърдително.

" Брюксел желае да види с изключение на метрото и в други градове градска железница . Предупреждавам те, съревновате се с Бургас, които желаят да създадат гарата до Сарафово ", съобщи министър председателят.

Той инспектира обновената детска градина " Карамфилче " и се поинтересува и дали във Варна има чакащи деца в ясли и детски градини, а Портних отговори, че казусът е позволен овреме. " За най-малките варненци това ни е главен приоритет ", сподели кметът.

" Важно е хората да го правят оценка, за тях го вършим ", сподели той след обиколката.

Според кмета за Варна е извънредно значимо и доизграждането на автомагистрала " Хемус ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР