Премиерът Бойко Борисов прие поканата на президента Румен Радев за

...
Премиерът Бойко Борисов прие поканата на президента Румен Радев за
Коментари Харесай

Борисов прие поканата на президента

Премиерът Бойко Борисов одобри поканата на президента Румен Радев за среща, на която министър-председателят да показа визията си за ръководство.

Така президентът отговори на рецензията на министър-председателя за какво е приел Българска социалистическа партия, а не приема депутатите от ГЕРБ. Радев добави, че има разлика сред визия и закон.
Бойко Борисов пред bTV: Няма съображение кабинетът да подава оставка Оставката на Валери Симеонов не се разисква, сподели министър председателят
" Приемам поканата на президента. Надявам се, че до срещата ни президентът ще се запознае най-малко с четиригодишната ни визия за ръководство на кабинета, както и с отчета на Еврокомисията, и дружно да ги дискутираме! ", съобщи Борисов от Солун в отговор на bTV.

" Аз съм подготвен да приема Борисов, да ми показа визията за справяне с корупцията по високите етажи на властта, преустановяване на пагубния срив на вложенията и догонването на страните от Централна и Източна Европа, които се откъснаха стопански надалеч преди нас ", сподели по-рано президентът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР