Премиерът Бойко Борисов посети Центъра по операциите на полицията в

...
Премиерът Бойко Борисов посети Центъра по операциите на полицията в
Коментари Харесай

Борисов кара полицейска кола на мечтите в Дубай

Премиерът Бойко Борисов посети Центъра по интервенциите на полицията в Дубай и там подкара първокласна патрулна кола.

Той е на публично посещаване в Обединените арабски емирства и през днешния ден ще се срещне с вицепрезидента и министър-председател на ОАЕ и властник на емирство Дубай шейх Мохамед Бин Рашед Ал-Мактум, оповестиха от държавната пресслужба.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПРЕМИЕРА В ДУБАЙ В ГАЛЕРИЯТА

В Центъра по интервенциите на полицията министър председателят Борисов се срещна с колите, техниката и ресурсите, с които разполагат в Дубай.

Там министър председателят персонално се качи на особено оборудван полицейски автомобил със спортни благоприятни условия.

Центърът координира активността на 28 хиляди камери в целия град Дубай. В него непрекъснато дежурят 80 полицейски чиновници.

Ръководителят на полицията генерал-майор Абдула Халифа Ал-Мери презентира опциите и придобивките на органите по сигурността в Дубай, а министър-председателят Борисов от своя страна разяснява ограниченията, които страната ни е взела по сигурността на границите - с техника и жива защита.

Той уточни, че единствено преди дни държавното управление в България е осигурило 341 нови полицейски джипове за потребностите на гранична полиция и добави, че страната ни възнамерява цялостна рационализация на Института по криминалистика.



Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР