Премиерът Бойко Борисов поиска САЩ да предложат по-евтини цени за

...
Премиерът Бойко Борисов поиска САЩ да предложат по-евтини цени за
Коментари Харесай

Премиерът поиска от САЩ по-евтини самолети и танкове

Премиерът Бойко Борисов изиска Съединени американски щати да предложат по-евтини цени за самолетите и танковете, които страната желае да купи. Той оправда желанието си с това, че двете страни са стратегически сътрудници, а България била ситуирана на такова място, че за нея може да има специфични цени.

" Може ли такива цени да афишират за самолети и танкове. Ние по какъв начин им даваме да упражняват на наша територия, в Ново село да вземем за пример ", съобщи Борисов.

Той сподели още, че е получил похвали от английския министър председател Тереза Мей за положителното взаимоотношение на службите на двете страни. Тя поискала от него " да остави службите да работят по този начин, както до момента " без значение по какъв начин ще се развие Брекзит.

Премиерът разяснява и предлагането на говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова да стане жител на Русия и да гласоподава за президент на страната. Повод за думите ѝ станал закачлив коментар на Борисов, че човек не може да избере две неща на света - родителите си и президента на Русия.

" С Владимир Путин постоянно съм бил в доста положителни персонални връзки, даже когато сме се карали. Той е един несъмнено сполучлив политик и като подобен би трябвало да знае, че има вицове за него. Този анекдот важи и за Ангела Меркел, както и за мен ", добави Борисов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР