Премиерът Бойко Борисов пак е на обиколка с джипката. Този

...
Премиерът Бойко Борисов пак е на обиколка с джипката. Този
Коментари Харесай

В Рилския манастир: Борисов на диванче като Урсула

Премиерът Бойко Борисов отново е на обиколка с джипката. Този път отиде до Рилския манастир.  Кабинетът отпуска през вчерашния ден 240 000 лв. за светата обител. Това стана, откакто игуменът, Адрианополски свещеник Евлогий насочи молба манастирът да бъде подкрепят с издръжката за първото тримесечие на 2021 година

В писмото си до министър-председателя игуменът на Рилския манастир благодари за поддръжката, която държавното управление нееднократно е оказвало на манастира. Адрианополският свещеник Евлогий акцентира също по този начин вярното решение на българското държавно управление да не бъдат затваряни храмовете и манастирите в пандемията.

Премиерът и адрианополският свещеник Евлогий организираха среща. Сядайки на манастирския миндер, Борисов се пошегува: " Като в Турция през вчерашния ден – на диванчето. ".

Вчера Ердоган показва надменно отношение към шефката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Тя и Шарл Мишел бяха на аудиенция в Турция. Ердоган даде стол на Мишел, а  Урсула фон дер Лайен остана права, след което бе поканена да седне на дивана за преводачите.



" Важно е да се знае, че преди тези срещи се организираха в България ”, сподели Борисов. И добави: „ Иронизират ме, че самичък си карам джипката, пък Туск, Ердоган и Мишел Барние аз ги возих из България да видят по какъв начин е и какво става.Имаше една игра " Намерете разликата ", само че разликите са основни. ".

" Искам да се извиня за това, че три месеца пътят за Рилския манастир бе затворен. Но вие сте хора, които разбирате и виждате какво направихме.Това ни е силата, че и да има проблем - го решаваме ", добави Борисов пред свещеник Евлогий.

След това Борисов още веднъж разяснява изборите. „ Благодарен съм на Господ, тъй като моята партия завоюва 24 изборни региона на изборите. Следващата партия след нас има три региона, които взеха. Считаме ли, че сме победени? Че не би трябвало да сме удовлетворени от това, което постигнахме? С един или два региона да имаш претенциите, че си взел 31... Ние с 24 си мълчим, но... ", сподели Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР