Премиерът Бойко Борисов определи като „неоснователен” внесения от БСП вот

...
Премиерът Бойко Борисов определи като „неоснователен” внесения от БСП вот
Коментари Харесай

Борисов: Внесеният вот на недоверие е неоснователен

Премиерът Бойко Борисов дефинира като „ неоснователен” импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение към държавното управление.

„ С кое сме нездравословни? Че сме ви докарали повече пари, че сме отсекли мигрантската вълна, единствени в Европа?! Прочетете за тази постоянна вероятност, където разказват цялата икономическа, политическа, финансова среда в България. И излизат през вчерашния ден и споделят: „ Това държавно управление е нездравословно за България”. Не ви ли е необичайно, че пристигна ли Българска социалистическа партия на власт всички фондове стопират... всякога. Те тогава споделят: „ Това е поради работата на ГЕРБ, но като пристигна ГЕРБ на власт, си вървят всички фондове”, разяснява Борисов.

По-рано през днешния ден Борисов в Пловдив откри стопански конгрес. Пловдивският стопански конгрес се провежда от Делфийския стопански конгрес, Атина, Гърция, и от Центъра за демократични тактики в София. Форумът ще разяснява провокациите пред България, района и Европа. Крайната му цел е посредством разговор и шерване на хрумвания и визии да способства за сполучливата промяна на България и за отключването на капацитета за обществен и икономически напредък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР