Премиерът Бойко Борисов обясни днес как не си говори с

...
Премиерът Бойко Борисов обясни днес как не си говори с
Коментари Харесай

Борисов и братовчедът Ради не си говорят, но са заедно по снимки и видеа

Премиерът Бойко Борисов изясни през днешния ден по какъв начин не си приказва с братовчедите си и не ги е виждал от 30-40 години. Повод за коментара му е следствието на ДУМА, което потвърждава връзка сред къщата в Барселона и Радослав Иванов, така наречен " братовчеда Ради ".
" Ние сме комплицирана рода. С единия братовчед не съм го виждал от 40 години. С другите братовчеди, дето сме къща до къща, в този момент като се видиме си махаме. Ние сме в една къща родени, в една стая по средата, не си говориме, дори има двама, дет съм ги бил. И по тази причина не си говориме трайно. Ама аз не си приказвам с тях, бе, човек. Ние за една помпа се бихме, двете баби се биха и аз ги набих братчедите ", описа за роднинските си връзки Борисов в ефира на БиТиВи.
Оказва се обаче, че макар че не си приказват, Борисов и братовчедът Ради постоянно са дружно на предизборни събития на ГЕРБ в София и в Банкя.
В интернет се завъртя видео, на което Борисов и Радослав Иванов влизат дружно в автомобил пред заведението на " Ипон " в Банкя. Кадрите са от уеб страницата на " Афера.бг ".


Заедно са и на предизборна среща на ГЕРБ от 2009 година в НДК. На фрагментът се виждат Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Цветелина Бориславова. Зад тях ухилен наднича точно братовчедът Ради. (снимката е от организация ПИК).

Вижте видеото тук:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=5ucCO9N2g7Q
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР