Премиерът Бойко Борисов недоумява защо го питат дали ще иска

...
Премиерът Бойко Борисов недоумява защо го питат дали ще иска
Коментари Харесай

Премиерът не уволнявал урбулешката

Премиерът Бойко Борисов недоумява за какво го питат дали ще желае оставката на военния министър Красимир Каракачанов. Пред медиите той изрази учудването си от поставения му въпрос.

За кое, изненада се министър-председателят. Аз давам отговор единствено за ГЕРБ , акцентира той след изясняването, че и Каракачанов е забъркан в терасена спекулация.

Припомняме, преди няколко дни и името на военния министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация влезе като следващ епизод от " Апартамент гейт " със закупен мезонет в столичния квартал " Възраждане " , за който 120 квадратни метра не са декларирани.

" Апартамент гейт " погълна и Каракачанов

Вицепремиерът е купил жилище в квартал " Възраждане " на занижени цени

Всички от партията на Борисов обаче подали оставки.

Николина Ангелкова към момента не била уличена в нищо. Тя му показала всички документи. Ако я уличат обаче, ще последва ориста на останалите в апартаментния скандал. Ние в никакъв случай не гоним ей по този начин, урбулешката, тъй като по този начин би трябвало, акцентира Борисов.

Припомняме, че водачът на НФСБ Валери Симеонов дефинира терасата на Каракачанов като дребан сметка , а Джамбазки съобщи, че офанзивата против вицепремиера е поради излизането на Вътрешна македонска революционна организация напред.

Преди това в апартаментния скандал беше забъркана и министъра на туризма Николина Ангелкова, откакто Валери Симеонов подмятна информация на медиите за инспекция на апартамент в " Овча купел " , а по-късно и за първокласна къща в кв. " Бистрица ".
 Валери Симеонов поучава Борисов да си огледа министрите Обновена
Валери Симеонов поучава Борисов да си огледа министрите

Има още министри с жилища

Скандалът с имотните покупко-продажби, станал по-известен като " Апартамент гейт ", се развихри в края на март тази година. Тогава стана ясно, че ръководителят на ГЕРБ Цветан Цветанов е направил заменка на два жилището за ново жилище, доплащайки 100 000 лв. от заем и спестявания. По-късно обаче се разбра, че двата жилището са останали благосъстоятелност на компания " Артекс " единствено няколко часа. Веднага по-късно те са били продадени на някогашния IT експерт на ГЕРБ и участник в предизборния щаб на партията Симеон Велков.

Досега абсурдът с жилищата на властта коства оставките на:

- Цветан Цветанов от парламента;

- Цецка Цачева като правосъден министър ;

- зам.-министър Ваня Колева ;

- зам.-министър Красимир Първанов;

- Делян Добрев като депутат ;

- зам. регионалния шеф на София Томи Николов;

- оставка подаде и зам.-министър Александър Манолев;
 Ангелкова усети мощни усеща от страна на Валери Симеонов
Ангелкова усети мощни усеща от страна на Валери Симеонов

Готова е да подаде оставка, в случай че министър председателят я поиска
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР