Премиерът Бойко Борисов намекна в телевизионно интервю, че ще има

...
Премиерът Бойко Борисов намекна в телевизионно интервю, че ще има
Коментари Харесай

Борисов намекна за нов ремонт на кабинета

Премиерът Бойко Борисов загатна в телевизионно изявление, че ще има нови промени в държавното управление, просто в този момент не бил моментът. Министър-председателят отхвърли опцията да хвърли оставка, няма да изиска и тази на вицепремиера Валери Симеонов, макар натиска от улицата и от опозицията. Този въпрос съгласно него трябвало да се реши от дребния сътрудник в ръководството - "Обединени патриоти ". За разлика от 2013-а в този момент Борисов не се уплашил от митингите, тъй като сега недоволството "нямало съображение ".

Телевизионното изявление с министър-председателя отекна и в Народното събрание. Темата с "ремонта " на кабинета разяснява ръководителят на парламентарната група на патриотите Волен Сидеров. Той уточни "за промяна " вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева. "Бих насочил моя взор към външната министърка Захариева, тъй като има няколко тематики, по които тя търпи рецензии ", сподели водачът на "Атака " и посочи, че можело двамата да беседват, с цел да й обясни по какъв начин стояли нещата в света и да балансира позициите й по някои въпроси.

По отношение на продължаващите митинги в страната Волен Сидеров не се нае да каже дали те са проведени или платени. За съпоставяне сътрудника му в ръководството и началник на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов твърди, че вълненията из страната се координират от Българска социалистическа партия.

Председателят на "Атака " заяви, че е предложил на ГЕРБ да анулират плануваното нарастване на налога за старите коли, откакто президентът Румен Радев към този момент наложи несъгласие на текстовете. "Заради едни 20 млн. лв. доход в бюджета, караме 2 млн. българи да се бръкнат в джоба, няма значение с 5 лв. или 2 лв. ", уточни Сидеров. А що се отнася до оставката на вицепремиера Симеонов, той означи: "Питайте Каракачанов, питайте Борисов, Цветанов, най-много Цветанов, тъй като там има една връзка, не топла ще кажа, а гореща напряко ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР