Премиерът Бойко Борисов коментира слуха, които накара ромите от Сливен,

...
Премиерът Бойко Борисов коментира слуха, които накара ромите от Сливен,
Коментари Харесай

Премиерът заподозря "партийни пастори" зад паниката в ромските училища в Сливен

Премиерът Бойко Борисов разяснява слуха, които накара ромите от Сливен, Ямбол и Карнобат да приберат децата си от училище заради боязън да не им бъдат отнети. Той заподозря, че зад зловредния слух стоят " партийни пастори " и съобщи, че ДАНС и прокуратурата са сезирани за случая.

„ Когато дойдат избори, има цели щабове, които мислят каква нечистотия да създадат. Понякога им се получава. Така беше Костинброд, по този начин беше и с Истанбулската спогодба, козичките и афиканската чума, сподели Борисов по бТВ.

„ Искам да се обърна към хората в Сливен и Ямбол, че това е една костинбродска спекулация. Какво страната ще ги прави тези деца? Да се замислят!Единственото, което и в този момент го има в закона, е родител, който изнасили, пребива детето като куче, когато едно дете стои без грижа в калта, без медицински услуги. Как ще влезеш и ще вземеш на родителя детето? Няма такава тактика. “, безапелационен бе той.

„ Сезирахме прокуратурата, през вчерашния ден се разпоредих и на ДАНС и Министерство на вътрешните работи. Това са т.н партийни пастори “, добави министър председателят.

„ Понеже идват избори, това е задачата да се завърти слухът. Не помните ли, че тогава се говореше в смесените региони, че в случай че пристигна Бойко Борисов ще им смени имената, ще им бутни джамиите. Има служби ще проверяват. Това е безумно да се случва. Вкарахме 50 хил деца в учебно заведение предходната година. Нашата тактика е да ги научим да работят “, съобщи Бойко Борисов.

Премиерът приказва и за партията, която учреди Слави Трифонов тази събота. „ То може да има „ Няма такова предаване “, сподели Борисов като акцентира, че България е с 1300-годишна страна с невероятна археология. „ Всеки може да си кръсти партията както желае. Няма друга страна, в която всяка вечер да си рекламираш предаването и никой не ти задава въпроси. Къде има такава страна? Има ли на различен, само че който да му е разрешено това?, попита министър председателят и добави, че в този момент, която Трифонов влиза в политиката „ това е почтено “.

„ Той е интелигентен човек, доста интелигентен, вижда от кое място идва краха на политиците. Пожелавам му триумф “, добави Борисов.

Борисов призна, че е наскърбен от последните медийни изяви на Цветан Цветанов. „ Цветанов имаше функционалности в партията, само че когато се кандидатирах за кмет, Цветанов го нямаше. Само преди три месеца спечелихме безапелационно европейските избори. Облика на една партия не се гради от един човек или двама “, сподели той.

„ След тези две изявленията не ми липсва! Изговори нелепости. Не му прави чест. Да има триумф планът му като на Слави Трифонов “, пожела Борисов.

„ Не го бях гледал, тъй като си щадя нервите. Караянчева беше възмутена от това, което е споделил за смесените региони. Ако има борба - това е борбата сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия в смесените региони. Битката в София е свършила преди да е почнала, съобщи министър председателят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР