Премиерът Бойко Борисов кацна с хеликоптер в Смолян.Министър-председателят и шефът

...
Премиерът Бойко Борисов кацна с хеликоптер в Смолян.Министър-председателят и шефът
Коментари Харесай

Борисов в Смолян: Дойдох да кажа голямо благодаря

Премиерът Бойко Борисов кацна с хеликоптер в Смолян.

Министър-председателят и шефът на Националния действен щаб ген. Мутафчийски са на посещаване в завод за защитни средства в Смолян. Те се срещнаха с производството на защитни очила от поликарбонат с висока степен на отбрана. Заводът стартира да създава защитни очила и защитни маски вид екрани.

" Дойдох да кажа едно огромно благодаря ", обърна се Борисов към служащите.

" По допустимо най-бързия метод да се сертифицират тези артикули и да ги пратим и в Европа ", заръча Борисов във връзка очилата и шлемовете.

Ген. Мутафчийски разгласи, че тези очила са доста положителни и шлемът обезпечава цялостна отбрана. " Удобни са и не се изпотяваме. Нося ги към този момент от много време и съм доста удовлетворен. Свършена е добра работа ", регистрира шефът на щаба.

Производителят заяви, че с подобен клас от подобен поликарбонат не се вършат очила и шлемове в Европа.

" Хората се стегнаха бързо и през днешния ден към този момент има по 100 000 на поточната линия. Тези очила са за хората на първа линия. Шлемовете се поставят от горната страна на най-рисковите места. Всичко това се чака с години, а при нас го направихме незабавно. Много сътрудници от Европа са ми декларирали и по тази причина ще пратим и на тях, с цел да ги оценят. Ние с нашата промишленост си сътворяваме всичко за новото време - не парично, а стокова търговия, която върви света сега. В много фабрики работим по тази тематика.

Уговорихме се и за неналичието на белина и работим и по този въпрос сега ", сподели Борисов.

" Всичко стартира преди две седмици при министър Караниколов. Имахме опция да преразгледаме производството си в защитни средства. За часове взехме решение да произвеждаме очила, които не са взаимствани от никого - наш модел е. За две седмици имаме промишлен артикул, който го няма на никое място ", сподели собсветникът на завода.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР