Премиерът Бойко Борисов и областният управител Здравко Димитров направиха инспекция

...
Премиерът Бойко Борисов и областният управител Здравко Димитров направиха инспекция
Коментари Харесай

Борисов инспектира Асеновградско и магистралата СНИМКИ

Премиерът Бойко Борисов и регионалният шеф Здравко Димитров направиха ревизия на ремонтните действия на 22-километровата права от Автомагистрала Тракия от 133 до 155 км.

В момента вървят рехабилитационните действия в платната посока Пловдив - Стара Загора, като по трасето са нанесени един пласт асфалт, износващ пласт - сплит мастик и се прави специфична вибрираща макировка от топъл пластик - мултимедиен дот.

На 30 май ще се извърши краткотрайна организация на придвижването и то ще се пренасочи в реновираната лента, с цел да стартира ремонтът на другото платно.

Собственикът на компанията реализатор ИСА 2000 Юлиян Инджов даде обещание на премиера, че ремонтът на 22-километловата права ще завърши до 15 юни. Бойко Борисов остана доста удовлетворен от качеството и бързината, с които се прави рехабилитацията на пътя.

Преди това, дружно с регионалния шеф, зам. -областните шефове, депутати, експерти от компанията реализатор и АПИ, министър - ръководителят направи ревизия и на пътя Пловдив - Асеновград. Борисов поздрави регионалния шеф за положителната работа по организацията на плана за реновиране на една от основните пътни артерии в региона и даде обещание, че в скоро време държавното управление ще прегледа и плана за създаване на двата околовръстни пътни възела и ще отпусне средства за тяхната реализация
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР