Премиерът Бойко Борисов и министърът на отбраната Красимир Каракачанов са

...
Премиерът Бойко Борисов и министърът на отбраната Красимир Каракачанов са
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Не трябва да се търсят разделителни линии за Сирия

Премиерът Бойко Борисов и министърът на защитата Красимир Каракачанов са били известени за идните бомбардировки в Сирия сред 21 и 22 ч. в петък вечерта от партньорски служби, разгласи Каракачанов, оповестява Българска национална телевизия.

Военният министър съобщи още, че не знае дали информацията е предадена на президента и висш главнокомандващ Румен Радев. Той отговори на Радев, съгласно който, фактът, че не сме били известени за ударите в Сирия, ясно демонстрира коя страна с какъв боен потенциал разполага.

Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Критики е елементарно да се дават, истината е, че съдружниците ни са уведомили за един по-дълъг интервал - в границите на 72 часа, само че съответната информация, както аз оповестих още в събота, персонално аз и министър председателят получихме от работа Военна информация. Не виждам учредения за рецензии в това отношение. Нито са ни канили да участваме в тия удари, нито поддръжка, не виждам за какво по тази тематика би трябвало да търсим линии на разделяне.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР