Премиерът Бойко Борисов е на посещение във Враца. Там той

...
Премиерът Бойко Борисов е на посещение във Враца. Там той
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Съжаляваме много за Фолксваген!

 Премиерът Бойко Борисов е на посещаване във Враца. Там той посети ремонтираната спортна зала на града, а по-късно и два завода, към които са привлечени два основни вложителя от Западна Европа.

" Откриваме най-високотехнологични фабрики с висока добавена стойност в Северозапада ", съобщи Борисов, който инспектира завода на немската компания МД " Електроник ". Премиерът означи, че единствено преди година на мястото е имало тресавище.

" Немски бижута. Тук се създава електрониката, която движи колите. Съжаляваме доста за " Фолксваген ", добави министър-председателят.

Бойко Борисов акцентира значимостта на построяването на пътя Ботевград-Мездра. Той разяснява и новите социално-икономически ограничения на държавното управление, като уточни, че България е втора в Европа по най-нисък бюджетен недостиг.

На въпрос дали ще се наложи да се тегли заем, в случай че рецесията продължи и през януари, Борисов съобщи: " Нека стигнем до август. В края на този месец ще знаем и за плановете. За това караме на три месеца ". 

Кметът на града Калин Каменов показа пред премиера, че преди години положението на залата е било толкоз неприятно, че се е налагало спортистите да се преобличат пред публиката в нея.

В града се построяват няколко футболни стадиони. Тази година " Ботев " (Враца) навършва 100-годишен празник, а по този мотив ще бъде ремонтиран и стадионът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР