Премиерът Бойко Борисов е категоричен, че детско-юношеските школи стават приоритет

...
Премиерът Бойко Борисов е категоричен, че детско-юношеските школи стават приоритет
Коментари Харесай

Борисов: Първо да развием юношите, пък тогава ще правим големи стадиони

Премиерът Бойко Борисов е безапелационен, че детско-юношеските школи стават приоритет на страната.
 Босът на Локо Пловдив: Пари за Роналдо и Меси няма, само че за доближени до тях има
Министър-председателят бе на посещаване в Белозем, където беше посрещнат на гарата от легендите на пловдивските грандове Христо Бонев и Петър Зехтински, както и от Атанас Узунов, който е общински консултант под тепетата.

Те повдигнаха пред него въпрос за стадионите на Локомотив и Ботев. Двата клуба не са съгласни да се хвърлят средства единствено за ремонта на стадион " Пловдив ", а желаят от страната да им помогне, с цел да изградят съвременни клубни уреди.

Борисов обаче отсече, че пари ще има най-много за школите. Министър-председателят бе безапелационен, че още веднъж би трябвало да стартираме да вадим класни играчи, както в предишното.

" Ще има и за игрища. За едни ще помогнем, други би трябвало да си ги създадат общините и клубовете. Въпросът е кой ще играе на тези игрища? Видяхте, на мача с Косово имаше три-четири хиляди души аудитория и никаква игра.

Първо да вдигнем равнището и публиката да се върне, пък тогава ще вършим огромни игрища. Сега напъните би трябвало да са в школите ", сподели Борисов, представен от " Марица ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР