Премиерът Борисов изнесе данни от последното заседание на Министерски съвет

...
Премиерът Борисов изнесе данни от последното заседание на Министерски съвет
Коментари Харесай

Борисов: Подарък от ГЕРБ - София е номер 1 на Балканите

Премиерът Борисов изнесе данни от последното съвещание на Министерски съвет в нов пост във Facebook:

``
реклама

" На съвещанието на Министерски съвет взехме решение да назначим Емил Костадинов за регионален шеф на Перник. Освободихме Ирена Соколова от поста – когато допуснем неточност, по този начин си понасяме отговорността. Възложих на министрите да създадат тактика за справяне с безводието на национално равнище.

``
реклама
От през днешния ден София има най-високия кредитен рейтинг от столиците на Балканите. Когато нашите критици реализиран такива резултати, държавното управление и страната да имат най-високия рейтинг на Балканите, а и спрямо Русия, Турция и Унгария, а столицата ни да е преди всичко измежду всички останали, тогава още по-внимателно ще им слушаме сериозните бележки. Това им го подаряваме на критиците!

България е втора по разноски за защита в НАТО с 3,1 % от Брутният вътрешен продукт. На държавното съвещание взехме решение да отпуснем 16 милиона лв. за покупката на нови мотори за осем бойни самолета. ", написа министър председателят над идващото видео. 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 бачо Кольо (преди 49 секунди) Рейтинг: 2206 | Одобрение: 801 Тоя напълно се побърка с егото си! Колкото повече,толкова повече! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР