Премиерът Борис Джонсън ще спази указанията на здравните власти във

...
Премиерът Борис Джонсън ще спази указанията на здравните власти във
Коментари Харесай

Борис Джонсън вдигна температура

Премиерът Борис Джонсън ще съблюдава напътствията на здравните управляващи във Англия и ще остане в доброволна изолираност, до момента в който високата му температура не спадне, съобщи през днешния ден представителят му, представен от Ройтерс.

" Той продължава да има леки признаци, в частност температура. Указанията следователно са ясни: в случай че имаш висока температура, би трябвало да продължиш да се самоизолираш, до момента в който тя не се върне на естествените си стойности ", сподели представителят пред кореспонденти.

" Указанията са в действителност недвусмислени по този въпрос. В тях е посочено, че би трябвало да си останеш вкъщи седем дни, само че в случай че високата температура се резервира, би трябвало да си останеш вкъщи за по-дълго. Министър-председателят следва тази рекомендация извънредно прецизно ", добави той.

Преди това Джонсън, който предходната седмица даде позитивна проба за Ковид-19, съобщи, че към момента е под карантина, по-дълго от целесъобразните съгласно напътствията на английските здравни управляващи седем дни, отбелязва Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР