Премиерът акад. Николай Денков ще посети Шумен и Плиска на

...
Премиерът акад. Николай Денков ще посети Шумен и Плиска на
Коментари Харесай

Денков ще посети Шумен и Плиска, премиерът ще участва в церемония по откриване на бюст-паметника на поета Димчо Дебелянов

Премиерът акад. Николай Денков ще посети Шумен и Плиска на 29 август (вторник).

В 10:00 часа министър-председателят ще поздрави курсантите от факултет „ Артилерия, Противовъздушна отбрана и КИС “ на Националния боен университет „ Васил Левски “ с 75-ата годишнина на артилерийското обучение в Шумен и ще се срещне с управлението на университета и факултета, оповестяват от Министерски съвет. 

В 11:30 часа в град Плиска министър председателят ще взе участие в церемонията по разкриване на бюст-паметника на огромния български стихотворец Димчо Дебелянов. Автор на бюста е скулпторът Павел Василев. Паметникът се намира в културно-историческия комплекс „ Двор на кирилицата “.

В 13:30 часа в гр. Шумен, хотел „ Шумен “, зала „ Тича “ министър председателят акад. Николай Денков и министрите на труда и обществената политика Иванка Шалапатова, на образованието и науката проф. Галин Цоков, на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов и на нововъведенията и растежа Милена Стойчева ще вземат участие във конгрес „ Възможности за пазара на труда в Североизточна България “, проведен от МТСП.

По време на полемиката ще бъдат показани политиките и ограниченията на държавното управление, ориентирани към поддръжка на работодатели и работещи за превъзмогване на недостига на работна ръка, за стимулиране на вложенията и за адаптиране на работната мощ в района.

Цялото събитие ще бъде излъчено онлайн във Facebook страницата на Министерския съвет. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР