Премиера по холивудски се състоя в София по повод най-новия

...
Премиера по холивудски се състоя в София по повод най-новия
Коментари Харесай

Премиера по холивудски в София: Топ сръбска красавица обра точките на мъжете в "С река на сърцето"

Премиера по холивудски се състоя в София във връзка най-новия сериал на NOVA " С река на сърцето ". Режисьор на новия сериал е Мартин Макариев, а в основните функции са Луиза Григорова, Александър Димов, Сано, Яна Маринова и още. В звездния състав взе участие и красивата сръбска актриса Ана Томич.

Виж още: Дупето на Джей Ло ли? Мани от " Игри на волята " и нейните ТОП 5 най-секси фотоси

В " С река на сърцето " Ана влиза в ролята на Сия, която е красива българо-сръбкиня, шеф-готвач в ресторанта във винарна " Бонония Боневи ". В предишното Сия има бурна връзка с авторитетен мъж, от който съумява да избяга. Започва живота си изначало във Видин дружно с Мики, нейна кръстница и доверена другарка. Открива любовта в лицето на Петър, само че предишното ѝ ще я застигне и ще преобърне живота на всички забъркани.

Виж още: Дени от " Един за различен " е неразпознаваема: Риалити звездата сподели напълно нова кифленска визия 

В прилежаща Сърбия Ана стана супер известна с трагичния сериал " Певачица ", в който се споделя историята на млада изпълнителка, която отива в огромния град, с цел да работи да търси триумфа в музикалния бизнес. Тя се среща с обещаваш продуцент на звезди, само че предишното ѝ непрекъснато я връща обратно.

Изображение: https://www.instagram.com/ana_tomic_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР