Прелитането на хеликоптера над плаж Градина е извършен против правилата.

...
Прелитането на хеликоптера над плаж Градина е извършен против правилата.
Коментари Харесай

Министър взима мерки срещу хеликоптера с живковите долари

Прелитането на хеликоптера над плаж " Градина " е осъществен срещу разпоредбите. Това съобщи пред Нова телевизия министърът на превоза Георги Гвоздейков.

Този полет е извънредно абсурден и изработен в прорез с всички правила за хвърчене, разяснява министърът. Според него хеликоптер няма право да лети на толкоз дребна височина.
-->
Разпоредил съм инспекция, която би трябвало да бъде осъществена от способния орган по какъв начин се е стигнало до тази обстановка, кой е известен, тъй че следва съществено следствие оттук насетне, добави министърът.

По думите му лицензите както на водача, по този начин и на оператора, могат да бъдат отнети.

От на следващия ден стартира сериозен разбор на случилото се, заяви Гвоздейков.

Вчера от Министерството на превоза оповестиха, че е разпоредена инспекция на хеликоптер и неговия оператор поради осъществения полет над плаж Градина. От получените сигнали и видеоматериали е видно, че хеликоптерът лети извънредно ниско над земята, а по едно и също време с това от него се демонстрират хора, които са отвън кабината на хеликоптера и изхвърлят предмети по плажа, оповестяват от транспортното министерство.

Съгласно условията, летателното средство би трябвало да лети на най-малко 1000 фута или 300 метра над земята или постройките, което в този случай е видно, че не е спазено. Друго нарушаване е обвързвано с това, че е неразрешено изхвърляне на предмети от борда на летателното средство, показаха от министерството.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР