Прекрасно е да гледаш как птиците прелитат извън прозореца ти,

...
Прекрасно е да гледаш как птиците прелитат извън прозореца ти,
Коментари Харесай

Поставих тази хранилка за птици на Amazon през прозореца и тя привлече природата в апартамента ми

Прекрасно е да гледаш по какъв начин птиците прелитат отвън прозореца ти, изключително когато времето стартира да се прояснява и дните стават по-дълги. Твърди се, че наблюдението на птици може да понижи равнищата на хормона на напрежението кортизол, което ни оказва помощ да се усещаме по-спокойни и съзнателни.

Въпреки това, привличането на природата в живота ни може да бъде малко мъчно, в случай че нямате доста или никакво външно пространство. Има доста способи, по които можете да насърчите птиците да влизат в градината ви тук, само че в случай че като мен живеете в апартамент без зелена повърхност, открих, че потреблението на хранилка за птици през прозореца е идеалното решение.

Хранилките за птици са печеливши както за нас, по този начин и за нашите пернати другари, като хранилките са цялостни догоре с вкусни ядки и семена, които те да ядат, до момента в който ние можем да ги гледаме по какъв начин идват и си отиват. Поставих тази хранилка за птици от Amazon за £8,99 на прозореца си благодарение на предоставените вендузи и тя ми даваше място на първия ред ср...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР