Прекрасната телевизионна водеща и любимка на много хора от БНТ

...
Прекрасната телевизионна водеща и любимка на много хора от БНТ
Коментари Харесай

Мира Добрева е вече у дома: първи думи на журналстката след преживяното

Прекрасната телевизионна водеща и фаворитка на доста хора от Българска национална телевизия Мира Добрева, която неотдавна бе оперирана по неотложност в „ Пирогов “ и бе известно време в медикаментозна кома, към този момент е вкъщи. Това стана ясно през днешния ден от нейно видео в обществената мрежа.

Преди две седмици дъщерята на чудесната журналистката Мира Добрева – Лора, заяви в обществената мрежа, че майка ѝ се намира в сложна житейска обстановка, която е наложила незабавна интервенция и слагането ѝ в медикаментозна кома.

„ Мама постоянно е вярвала, че българските лекари са най-хубавите и сме сигурни, че и този път е по този начин. Мама се намира в „ Пирогов “ – при най-хубавите експерти в света “, написа тогава Лора.

 Мира Добреве е към този момент вкъщи: първи думи на журналстката след претърпяното Мира Добреве е към този момент вкъщи:

Два дни по-късно, пристигна и щастливата вест, че Мира Добрева към този момент диша независимо.

Мира Добрева:  Разчитах единствено на връзката си с Бог.

„ В житейските вододели от време на време вземат участие и хора, които не познаваме, само че се оказват съдбовни за нас. Д-р Методи Джуджев, доцент Георги Георгиев от Пирогов, на Вас, медицинските сестри и екипите Ви – реверанс и благодаря! Благодаря и на Бърза помощ! Това, че пристигна толкоз бързо беше от решаващо значение.

Свикнали сме да търсим връзки, когато става дума за интервенции, за здравето ни и това е обикновено. Все ще попиташ кой е най-хубавият доктор. В моя случай нямаше време за нищо, разчитах единствено на връзката си с Бог и имах единствено упованието си в Него. С това желая да кажа, че не ни трябват доста връзки, с изключение на една – избавителната “, каза във видео през днешния ден журналистката.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР