Прекрасен пясъчен плаж точно до природен резерват е обявен за

...
Прекрасен пясъчен плаж точно до природен резерват е обявен за
Коментари Харесай

Прекрасен плаж в Обединеното кралство „извън утъпканите пътеки“ със златист пясък, подходящ за кучета

Прекрасен песъчлив плаж тъкмо до естествен резерват е разгласен за едно от най-хубавите скрити скъпоценни камъни в Обединеното кралство.

Berrow Beach в Съмърсет от дълго време е любимец на локалните поданици с помощта на своите шест благи пясъчни и кални равнини, заобиколени от дюни - в действителност това е втората най-дълга пясъчна линия в Европа!

Това също е плаж, подобаващ за кучета и притежателите на домашни любимци ще се радват да знаят, че кученцата са добре пристигнали през цялата година, за разлика от някои от по-популярните дестинации, където се ползват ограничавания през пиковите летни месеци.

В същото време водите са склонни да оферират идеални условия за някои водни спортове, тъй че е много известно измежду търсачите на адреналин, само че в дните с по-спокойно време можете да се насладите на място за плуване във водите. В региона има и доста прелестни разходки, като да вземем за пример пътека към близкия фар. Според Beach Guide, когато приливът е на открито, може да сте в положение да забележите ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР