Прегръдката е част от интимността. Тя е нещо, което си

...
Прегръдката е част от интимността. Тя е нещо, което си
Коментари Харесай

3 типа прегръдки, които мъжете дават и какво значат те

Прегръдката е част от интимността. Тя е нещо, което си подаряваме, когато изпитваме непосредственост към някого. По нея си проличава какво е отношението ни към индивида, който прегръщаме. Има обятия, които приказват за мощни интимни усеща. Има и такива, които са просто другарски, както и такива, подсказващи за зараждащ се интерес и предпочитание за опознаване.
По метода, по който един мъж ви прегръща, можете да разберете какво изпитва към вас. Ето трите вида обятия, които мъжете дават и какво значи всяка от тях.

1. Приятелска прегръдка.
Ако мъж ви прегръща единствено като другар, той няма да ви обгърне на друго равнище с ръцете си с изключение на на равнището на вашите. Ако прегръдката му не допуска втурване на ръцете по-надолу към кръста или по-нагоре към раменете и врата ви, това несъмнено е сигнал за другарска прегръдка, която мъжът би дал на всяка друга своя другарка или другар. По-продължителна прегръдка също не значи автоматизирано освен това. Приятелските обятия също могат да траят повече от няколко секунди. Прегръдката сред другари нормално се случва на равнище средата на гърба или горната част на ръцете.

2. Прегръдка вид „ освен това “.
Ако не сте сигурни дали един мъж ви харесва, ще познаете по метода, по който ви прегръща. Би могло да се смята, че един мъж ви харесва или изпитва благосклонности, усеща към вас, в случай че ви прегърне по този начин, че хем да задържи ръцете си повече към тялото ви, хем да се допре до вас по този начин, че гърдите му да се приближат до вашите.
Друг знак е, когато раменете му се спуснат към вашите, до момента в който ви прегръща. Това значи, че желае да изпита повече непосредственост с вас. Отчетлив знак е също, когато ръцете му се спуснат по-надолу по тялото ви без това да ви накара да почувствате опипване, а по-скоро да усетите предпочитание за непосредственост. Прегръдките от вида „ гърди в гърди “, които не престават повече от 10 секунди, провокират освобождение на окситоцин – хормонът на любовта, който управлява чувството за свързване.

3. Прегръдка от вида „ няма подозрение, че ви харесва “.
Има и такива обятия, които ви оставят без никакво подозрение, че мъжът изпитва мощни усеща към вас. Ще ги разпознаете неотложно по това, че колкото се може по-голяма част от тялото му се долепя до вашето. Тези обятия са присъщи за мощно влюбените мъже без значение дали са във връзка или се пробват да ви показват намерено възприятията си. Когато влюбен мъж ви прегръща, той неумишлено ще желае да ви прегърне мощно, покрай себе си и колкото се може по-дълго.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР