Преговорите за сливане между Дейвид Заслав от Warner Bros. Discovery

...
Преговорите за сливане между Дейвид Заслав от Warner Bros. Discovery
Коментари Харесай

Спасителният пояс на изпълнителния директор на Warner Bros. Discovery Дейвид Заслав към Шари Редстоун от Paramount не е достатъчен на фона на разговорите за сливане

Преговорите за обединение сред Дейвид Заслав от Warner Bros. Discovery и хората от Paramount са на „ доста ранен стадий “, аз съм сподели. Такава е и атмосферата на обезсърчение и за двете партии, и за медийната промишленост като цяло.

Ако не сте забелязали, това не е превъзходен миг да управлявате медийна компания. Засега Comcast прави доста пари, комбинирайки кабел и широколентов достъп с разнообразни стратегии на NBCUniversal. Но акциите му са много отвън върховете си.

Инвеститорите пресмятат слаб растеж на облагите от скапани рекламни доходи, прерязване на кабели и доста други. Кабелният бизнес на Comcast се разпада. Хората не вървят на кино, а услугата за стрийминг, Peacock, загуби 3 милиарда $ тази година.

Ура!

Дисни е още по-голяма влакова злополука. Изпълнителният шеф Боб Айгър евентуално желае да се върне на плажа, вместо да показва все по-безвкусното програмиране на студиото си. По същия метод неговата услуга за стрийминг е също толкоз злополука и никой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР