Преговорите за ново правителство продължават, потвърдиха част от лидерите на

...
Преговорите за ново правителство продължават, потвърдиха част от лидерите на
Коментари Харесай

Преговорите за ново правителство продължават, засега без скандали

Преговорите за ново държавно управление не престават, потвърдиха част от водачите на партиите, подкрепяли досегашния кабинет.

Бойко Борисов удостовери, че договарянията преди ротацията не престават и изрази убеденост, че двете страни ще създадат отстъпки. Той още един път напомни, че от страна на ГЕРБ диалозите се водят от Мария Габриел и когато има резултат, той ще бъде разгласен: " Когато Мария Габриел стане подготвена и всичко се контракти или не се контракти ще излязат и ще кажат. Благодаря на ПП-ДБ, че толерантно резервират безмълвие, до момента в който се схванат или не се схванат, тогава ще имаме време да приказваме и в едната, и в другата посока ", сподели ппредседателят на ГЕРБ.

" Най-сетне през днешния ден в Министерски съвет влиза точка за вълнени ръкавици с пет пръста за Украйна. И към този момент за лятото, когато в Украйна ще е по-хладно,министър Тагаревще изпрати до август ръкавиците. Защото БТР-ите и всичко останало, си е още в София ", добави Борисов

Според Борисов отговорността се носи от политическите партии и ГЕРБ няма да правят отстъпка от това свое схващане.

" Няма страни на регулаторите, няма страни на прокурорите, няма страни на правосъдните препоръки, това са второ, трето, четвърто, което следва от избора на държавно управление - по този начин е във всички страни, аз не съм чул някъде да се организират избори и да се приказва, че министрите нямат значение, че кабинетът е без значение, а са значими другите работи ", добави Борисов.

От своя страна съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България " Атанас Атанасов разяснява само, че договарянията " вървят доста добре ", а екипите към този момент са стигнали до " кадровите въпроси ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР