Преговорите между Левски и Давид Яблонски за подновяване на договора

...
Преговорите между Левски и Давид Яблонски за подновяване на договора
Коментари Харесай

Преговорите за нов договор между Левски и Яблонски буксуват

 Славиша Стоянович останал удовлетворен от ново попълнение на Левски
Преговорите сред Левски и Давид Яблонски за възобновяване на контракта са още надалеч от завършване, написа " Тема Спорт ".

Защитникът е привързан с договор до лятото на идната година. 26-кратните първенци към този момент няколко пъти повториха, че желаят да задържат Яблонски и за идващия сезон.

Засега обаче няма подписано съглашение. Ако такова не бъде подписано до края на годината, то Давид ще има опция да договаря с други клубове. Желанието на играча обаче също е да продължи да носи синята фланелка.

Левски поддържа бранителя, когато той бе наказан на 18 месеца условно за манипулиране на мачове в родината си. Яблонски ще апелира глобата.

Той дойде на " Герена " при започване на 2017 година. Оттогава до момента има 51 мача в Първа лига, в които е осъществил 12 гола.

Шефовете на клуба досега подписаха нов контракт със звездата Габриел Обертан. Преговори се водят още с Жерсон Кабрал и Милош Цветкович.

Има и диалози за нов договор на нападателя Станислав Костов, който през този сезон надвишава упованията и към този момент има 13 попадения на сметката си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР