Преговори и предизвикателства - ще има ли правителство? След консултациите

...
Преговори и предизвикателства - ще има ли правителство? След консултациите
Коментари Харесай

Референдум: Какво смятат хората за най-важно при продължаващите...

Преговори и провокации - ще има ли държавно управление? След консултациите при президента и преди връчването на мандата, ще се стигне ли до консенсус за ротацията? Какво е поставено на масата на договарянията и кое ще бъде огромното предизвикателство за вземането на дефинитивно решение от ръководещите?

.

Според по-голямата част от допитаните (62%) това, че договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се водят при закрити порти не е добър вид, тъй като разискванията съгласно тях са непрозрачни. Всеки трети участник в изследването счита, че по този метод разискванията протичат по-спокойно.

 

" Галъп " изследва какво е мнението на хората за това коя е най-обсъжданата тематика сред политическите сили. Според 41% от интервюираните преговорните екипи договарят най-много разпределението на регулаторите. Всеки четвърти счита, че се разпределят министерски постове. 12% мислят, че се договарят други неща. 11 на 100 не знаят защо се договарят политическите сили.

.

Мнозинството от интервюираните - 62% считат, че на процедура не е допустимо да има ръководство без поддръжка от Движение за права и свободи. Една трета от хората (36%) са на противоположното мнение. Едва 2% са дали отговор с " не знам ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР