Предвожданите от Фернандо Сантош португалците ще играят на осминафинал на

...
Предвожданите от Фернандо Сантош португалците ще играят на осминафинал на
Коментари Харесай

В края можехме да си изпатим, признават португалците

Предвожданите от Фернандо Сантош португалците ще играят на осминафинал на Мондиала, откакто приключиха втори в своята група. Това стана факт след 1:1 против Иран на стадиона в Саранск.

“Получи се доста прекрасен и равносилен мач - съобщи селекционерът. - През първото полувреме атакувахме повече и позволихме на противника да ни изненада с няколко контраатаки, само че имахме шанс и не ни означиха гол. В края на дуела стана доста мъчно. Не знам дали имаше дузпа за Иран, само че има видеотехнологии, посредством които тези неща стават по-ясни, нали по този начин?! Не считам, че реферът е сбъркал. В края можехме и да си изпатим доста, само че за благополучие продължаваме напред. Все още обаче е рано да мислим идващия си дуел. Нека първо да почистим грешките от през днешния ден.”

В идващия стадий първенецът на Европа ще спори с Уругвай. Двубоят е на 30 юни от 21:00 часа в Сочи. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!
ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК!
ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ИРАН ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ПОРТУГАЛИЯ ТУК! Мондиал 2018 3 кръг, понеделник 25 юни  Иран 1:1краен резулат  Португалия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР