Предводителят на Локомотив София – Данило Дончич, нямаше как да

...
Предводителят на Локомотив София – Данило Дончич, нямаше как да
Коментари Харесай

Данило Дончич: Сами се бихме, абсолютно вярвам, че ще се спасим

Предводителят на Локомотив София – Данило Дончич, нямаше по какъв начин да бъде доста удовлетворен след тежкото проваляне с 0:3 в гостуването на Черно море. Той обаче похвали играчите за представянето на своите футболисти през второто полувреме, само че ги разкритикува за играта им през първото. Сърбинът изрази вяра, че тимът ще резервира мястото си в елита.

„ Едно доста неприятно първо полувреме, дори пагубно. Всичко, което се разбрахме в съблекалнята, стана противоположното. Черно море е тим, който играе доста добре у дома, по тази причина никой не ги е победил тук. Сами се бихме от самостоятелни неточности. Три пъти оставихме един от най-хубавите нападатели в шампионата самичък, Атанас Илиев се нуждае от три положения да вкара три гола, не се нуждае от 10 шанса “, стартира Дончич.

„ През второто полувреме играхме повече с топката, не дадохме толкоз шансове. Второто полувреме показахме, че можем да играем футбол. Направихме някои голови положения. Защо не стана през първото полувреме, не знам. Следва значим мач с Берое, пряк съперник за оцеляване, би трябвало да разбием наклонността вкъщи да нямаме победа от август. Надяваме се на играта от второто полувреме през днешния ден и на играта от мача с ЦСКА против Берое и най-накрая да вземем три точки “.

„ Имаме нелепи травми. Направихме смени още преди да почне мачът, това не е добре. Абсолютно имам вяра, че ще се спасим. Ако не имах вяра, нямаше да дойда още септември. Тогава още, да не се лъжем, не играха добре. Класирането наподобява доста зле, падаме сякаш подвигаме ръцете в някакви нелепи резултати “.

„ При две победи сме в друго класиране, доста сме близо като точки. Надяваме се да избегнем тази зона за изпадане. Бяхме и преди в такава обстановка и след неприятни резултати успяхме да вдигнем тима, в този момент е доста късо време, само че такава е обстановката. С трите точки по различен метод се диша, самочувствието е убито “, сподели още Дончич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР