Предводителят на Берое - Николай Киров, беше ядосан, че тимът

...
Предводителят на Берое - Николай Киров, беше ядосан, че тимът
Коментари Харесай

Киров: Паузата за нас е добра, имаме да чистим много грешки

Предводителят на Берое - Николай Киров, беше сърдит, че отборът му позволи загуба с 1:3 от ЦСКА 1948 в мач от 24-ия кръг от efbet Лига. Според него тимът му не е бил надигран в голям интервал от мача, само че е позволил груби неточности при статични положения, които са довели до провалянето в Стара Загора.

„ Най-много се нервирам, когато губим такива срещи. От нищото ни поведоха с 2:0. Отделихме две тренировки за статични положения. Като цяло в подобен дуел, са значими тези моменти. В офанзива не успяхме да отбележим задоволително, само че това са най-лошият вид дуел. Накрая останахме с 10 индивида и рискувахме всичко. Допреди това мачът беше равносилен. Това е поредност от няколко мача, в които не сме надиграни, само че губим, което не е добре. Имаме проблеми в завършващата фаза – вижда се “, стартира Киров.

„ За нас е доста добре, че тази пауза идва, защото би трябвало да се създадат промени. Дали в схемата, дали в държанието ни на терена. Сега имаме 3 седмици да работим и идва в подобаващ за нас миг, защото би трябвало да създадем промени. При общоприетите положения са поправими нещата. Нашата отбрана напълно са нови футболисти и е обикновено да имаме проблеми там. До 60-70 минута нямаше надиграване в игрова обстановка. Проблемите започнаха при свободните пространства. Имаме паники в двете етапи. Надявам се и двамата индивида, които писмено би трябвало да дойдат при нас, да могат да влезнат и те и да оказват помощ в двете етапи “, продължи спецът.

„ Проблемът ни е, че с тимовете към нас в класирането позволяваме неточности. Това се отразява на точките. Срещу тимовете, които са по-напред, каквото вземеш е добре пристигнало. Предният дуел взехме една точка, само че би трябвало да се концентрираме точно върху тези дуел “.

„ Ако не сме уверени, че ще спасим Берое, по какъв начин да го предадем на състезателите? Въобще не разясняваме изпадане “, приключи Николай Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР