Предвид спазването на противоепидемичните мерки и избягване струпването на хора,

...
Предвид спазването на противоепидемичните мерки и избягване струпването на хора,
Коментари Харесай

Търговците на мартеници в Плевен могат да изтеглят онлайн заявление за издаване на разрешително

Предвид спазването на противоепидемичните ограничения и отбягване скупчването на хора, Община Плевен моли търговците на мартеници да изтеглят заявление за издаване на позволение за слагане на преместваеми обекти от интернет страницата на локалната администрация. Документът е наличен на, раздел „ Образци “. Попълнените заявки за издаване на позволения се подават от 15.01.2021 година (петък) до 25.01.2021 година (понеделник) в 16.00 часа. Подаването става в Центъра за административно обслужване към Община Плевен на пл. „ Възраждане “ 4.
Местата за търговия навън за продажба на мартеници са общо 100, ситуирани пред зелените площи на ул. „ Васил Левски “ от огромния шадраван на пл. „ Възраждане “ до паметника на Девета пехотна плевенска дивизия, на ул. „ Васил Левски “ и на пл. „ Свободата “ и пред Къща музей „ Цар Освободител Александър II “.
 Започва следено изпускане на няколко язовира в област Плевен Започва следено изпускане на няколко язовира в област Плевен
В осъществяване на наредбите на член 142 от Закона за водите от „ Напоителни системи “ ЕАД, клон Среден Дунав – Плевен п...
Местата по одобрените схеми ще бъдат избрани посредством обществено изтегляне на чоп на 27.01.2021 година от 16.00 часа в зала „ Катя Попова “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР