Предвид качеството на управлението, предсрочни избори са рационален вариант.Това мнение

...
Предвид качеството на управлението, предсрочни избори са рационален вариант.Това мнение
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: Управляващата ос е ГЕРБ-ДПС, ПП трябва да се замислят върху това

Предвид качеството на ръководството, предварителни избори са разумен вид.Това мнение изрази в изявление за политологът Димитър Аврамов.

" Настоящото ръководство, въпреки и само вероятното, както беше наричано от всички, е като разпилян двор – няма ред, няма идея. Затова се спори за всичко, по тази причина се влиза в непрекъснати пререкания ", счита политологът.

По думите му, обединението ПП-ДБ е " нещо като патерица на политическата маса сега ". Няма нито качествена, нито концептуална смяна в ръководството, счита Аврамов. Според него не се виждат нито структурни промени, нито значими политики.

" Не бих чертал управнически структури за идващия парламент по сегашните социологически изследвания ", уточни Аврамов.

Следващият огромен диалог в България не е за това по какъв начин един министър да съвместява две позиции, а за " редуциране на страната ", тъй като държавното управление е прекомерно огромно и не реализира ефикасна работа, а обществото харчи прекомерно доста за държавно управление и страна, разяснява политологът.

" Ако външната политика на България се крепи на нежните рамене на госпожа Габриел или на нечии други нежни рамене, то това не приказва добре за кадровия капацитет на ръководещите обединения ", счита той.

По думите на Аврамов ГЕРБ не са привикнали да се преценяват с който и да било, само че тъй като има съдружна формула, би трябвало да се преценяват. И разясни, че ГЕРБ е по-малка партия, в сравнение с беше преди.

" ГЕРБ се усеща по-добре в диалог с Движение за права и свободи, в сравнение с в диалог с ПП-ДБ. Управляващата ос е ГЕРБ-ДПС. Тя не е ГЕРБ-ПП. Това е нещо, върху което Политическа партия би трябвало да си помислят и да обяснят на своите гласоподаватели ", посъветва политологът

След ротацията Политическа партия ще бъдат в по-комфортна обстановка, тъй като ГЕРБ публично поема кормилото, само че няма причина да мислим, че Петков ще успее да комуникира с обществото по-добре от Борисов, разяснява Аврамов в предаването " Преди всички ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР