Предупреждението на САЩ към Русия не можеше да бъде по-ясно:

...
Предупреждението на САЩ към Русия не можеше да бъде по-ясно:
Коментари Харесай

Поглед към „задължението на САЩ да предупреждават“ и как то влезе в действие преди атаката в Москва

Предупреждението на Съединени американски щати към Русия не можеше да бъде по-ясно: Две седмици преди най-смъртоносния нахлуване в Русия през годините, американците обществено и частно уведомиха държавното управление на президента Владимир Путин, че „ екстремистите “ имат „ идни проекти “ за тъкмо такова кръвопролитие.

Съединените щати споделиха тези предварителни разследващи индикации според принцип на разследващата общественост на Съединени американски щати, наименуван " обвързване за предизвестие ", който задължава чиновниците на разузнаването на Съединени американски щати да се стремят към шерване на познания за ужасна опасност, в случай че изискванията разрешават. Това важи дали задачите са съдружници, съперници или някъде по средата.

Няма доста признаци, че Русия е работила, с цел да се опита да предотврати нападението в петък в концертна зала в края на Москва, което умъртви повече от 130 души. Филиалът на Ислямска страна в Афганистан пое отговорност и Съединени американски щати обявиха, че разполагат с информация, подкрепяща изказванието на екстремисткат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР