ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Някои може да намерят подробностите в този доклад графични

...
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Някои може да намерят подробностите в този доклад графични
Коментари Харесай

Убийството на Лейкън Райли: Заповедите разкриват смущаващи подробности за смъртта на 22-годишна студентка по медицинска сестра

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Някои може да намерят детайлностите в този отчет графични или смущаващи

Заповедите за арест, получени от Канал 2 Action News разкриват нови детайлности за това, което съгласно прокурорите е довело до гибелта на 22-годишна студентка по здравна сестра в кампуса на университета в Джорджия.

Лейкън Хоуп Райли излязла да тича в четвъртък сутринта покрай интрамуралната школа на UGA ниви и в никакъв случай не се върна. По-късно полицията откри тялото й.

В петък полицията разгласи ареста на Хосе Антонио Ибара и го упрекна в злонамерено ликвидиране, незаконно ликвидиране, нахлуване при утежняващи условия, нахлуване при утежняващи условия, подправено отнемане от независимост, похищение, възпрепятстване на позвъняване до 911 и прикриване на гибелта на различен.

[ИЗТЕГЛЯНЕ: ]

Заповедите, получени от Channel 2 Action News във вторник, упрекват Ибара в отвличането на Райли сред 9 сутринта и 1 следобяд. и „ обезобразяване на черепа й “ с предмет. В заповедите не се уточня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР