Предстоящият противник на Лудогорец в Лига Европа Байер Леверкузен публикува

...
Предстоящият противник на Лудогорец в Лига Европа Байер Леверкузен публикува
Коментари Харесай

От Леверкузен сравниха Лудогорец с Байерн Мюнхен

Предстоящият съперник на Лудогорец в Лига Европа Байер Леверкузен разгласява материал за разградчани в клубния си уебсайт. В него те са съпоставени с немския първенец Байерн Мюнхен. Аналогията е направена поради седемте следващи трофеи на “орлите”, с които те преобладават в България през последните години, както вършат баварците в Германия.

“Аспирините” също по този начин акцентират представянето на Лудогорец в евротурнирите през последните сезони, като загатват и обстоятелството, че предходната година Хофенхайм по този начин и не съумя да победи българския отбор. Набляга се на наличието на десетима бразилци в състава на разградчани, както и на това на Пауло Аутуори, който също е от Бразилия. В Леверкузен регистрират прехвърлянето на Върджил Мисиджан в Нюрнберг като минус за родния отличник, само че обръщат внимание на Клаудиу Кешерю като опасност за тяхната врата.

Германците не пропущат да похвалят “орлите” и за финансовата непоклатимост и вложенията в клубната школа през последните години. Те предвиждат, че Лудогорец е любимец за едно от първите две места в групата и го дефинират като сложен противник за всеки един тим в Европа. Лига Европа 1 кръг, четвъртък 20 септември  Лудогорец 22:00предстои  Байер Леверкузен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР